Læge

Ny kollega søges til levende lægehus i Tinglev, Sønderjylland.

Vi søger 1 eller 2 speciallæger i almen medicin, som kunne tænke sig at blive en del af vores praksis. Vi er et kompagniskab med 3 ydernumre, hvor 1 er ubesat. Der er mulighed for kortere eller længerevarende ansættelse på fuld- eller deltid. Du er velkommen, selvom du endnu ikke sigter mod at blive kompagnon. Aktuelt har vi også mulighed for at skabe en delepraksis med 2 nye kollegaer, så vi er 4 i alt.

Da vi er godkendt til at have fase 3 læger, vil det være muligt at blive ansat i en fase 3 stilling, hvis det er der, du er i dit forløb.

Hvem er vi:

Vi er to læger på 46 og 50 år der i 2016 gik sammen om at starte et nyt lægehus med 3 kapaciteter. Vi har 8 – 10 års erfaring som praktiserende læger og står solidt plantet midt i livet. Vi kender til udfordringen med spagaten mellem børn, familie og et krævende arbejde som praktiserende læge. Vi har gå-på-mod og god energi, er flexible og forandringsparate. Vi vægter humor, rummelighed, trivsel og samarbejde højt.

Om lægehuset:

Lægehuset ligger i den hyggelige stationsby Tinglev. Det blev startet fra bunden i 2016 i byens gamle posthus. Bygningerne på over 500qm har siden gennemgået en grundig renovering, og fremstår nu som en lys og moderne klinik. Siden har lægehuset været i rivende udvikling. Vi er en landpraksis med mange differentierede opgaver og betjener en blandet gruppe på ca. 3800 patienter. Vi har arbejdet med innovative tiltag som tidsbestillingssystemet „tid-samme-dag“, opkvalificering af personalet, opgaveglidning, og klinikken har ansat en praksismanager. Vi vægter høj faglighed, ansvar, uddannelse, erfaringsudveksling og en god fejlkultur.

Personalegruppen:

1 serviceassistent

2 sygeplejersker

3 sekretærer

1 praksismanager

1-2 uddannelseslæger og medicinstuderende.

Området:

Lægehuset ligger i Aabenraa Kommune, som er en kommune i udvikling med et fuldt udbygget supersygehus, byfornyelsesprojekter, nye skoler og daginstitutioner og et aktivt kultur- og fritidsliv med alt fra koncerter og cafeer til mountainbiketerræn, sportsforeninger og museer.

Samtidig er vi placeret midt i en dynamisk dansk/tysk grænseregion med Flensborg som naboby og Hamborg tæt på.

Afstande:

Kolding: 70 km motorvej og togforbindelse (45 minutter)

Flensborg: 27 km motorvej og togforbindelse (30 min)

Hamborg: 180 km motorvej og togforbindelse (3 timer 30 min)

 

Kontaktoplysninger:

www.laegernevedbanegaarden.dk

Du er meget velkommen til at kontakte:

Helle Martin Jack hellejack@gmail.com

telefon: +45 29 60 71 21 eller

Marie Werngreen mwerngreen@hotmail.com telefon: +45 21 91 70 18 Vi er åbne for en uforpligtende samtale og viser gerne huset frem.